Subsidiƫnten

vfondsBangiroloterij

Indische salon

150800 ihc schermafbeelding indische salon sponsoren v02

Indische Salon
“Inhoudelijke bijeenkomsten in Indische sfeer''

Indische Salons zijn kleinschalige bijeenkomsten gekoppeld aan een Indisch thema. Het overkoepelende thema voor 2016 is ‘Oost West, thuis best?’ Het is belangrijk dat het inhoudelijke programma van de Indische Salon die u wilt organiseren raakvlakken heeft met de gedeelde geschiedenis van Nederland en Indonesië, toen en nu. Voor elke salon wordt nieuw publiek uitgenodigd, passend bij de locatie en het thema. Natuurlijk hoort daar ook Indisch eten bij.

De salon draait om samenkomen in een ongedwongen sfeer, met inhoudelijke gesprekken, muziek, kunst of theater en natuurlijk een hapje en een drankje. Het zijn verrassende bijeenkomsten in een informele setting met maximaal 50-75 personen.

De salon is er voor iedereen die geïnteresseerd is: jong en oud, Indisch en niet-Indisch. Iedereen is van harte welkom. 

In onze agenda vindt u de data van de al geplande Indische Salons.

Wilt u zelf een Indische Salon organiseren of hebt u een idee over een thema of onderwerp? In de toolkit via deze link vindt u meer informatie over de voorwaarden voor het organiseren van een Indische Salon.

Heeft u na het lezen van de toolkit nog vragen? Neem dan gerust contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of per telefoon: Suzanne Rastovac, 026-3639103

Heeft u na het lezen van de toolkit geen vragen meer? Dan kunt u hier uw aanvraag indienen.

Sfeerimpressie Indiche Salons

 

 

De Indische Salon is onderdeel van een gezamenlijk programma van het Indisch Herinneringscentrum en de Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 en wordt mede mogelijk gemaakt door het vfonds.