Subsidiƫnten

vfondsBangiroloterij

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

 

Profiel vrijwilligers
Stichting Herdenking 15 Augustus 1945 zoekt jonge enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan de organisatie en uitvoering van de herdenking op 15 augustus. Belangrijk is dat u bekend bent met de Indische geschiedenis en daar veel affiniteit mee hebt.

Taakomschrijving
Stichting Herdenking organiseert de jaarlijkse herdenking op 15 augustus. Dat wil zeggen de herdenking bij het Indisch Monument in Den Haag en een randprogramma In het World Forum. Er zijn drie functies. De kerntaken van de functies bestaan uit :
1. u assisteert gedurende het jaar bij de verwerking van de aanmelding van de deelnemers, de toezending van de toegangskaarten,;
2. PR-werkzaamheden waaronder (assistentie) bij het schrijven/redigeren van teksten, aanpassen website etc. ;
3. u assisteert op 15 augustus als gastheer/gastvrouw de gehele dag tijdens de herdenking en het randprogramma daarvan. Een combinatie van taken is mogelijk.
Gedurende het jaar zijn er diverse administratieve taken vooral met betrekking tot de aanmelding van de deelnemers en de verzending van de toegangskaarten, verwerking van betalingen en taken op PR-gebied. Op 15 augustus ontvangt u de deelnemers, staat aan de balie, brengt de deelnemers naar hun plaatsen in het World Forum, begeleidt hen naar en in de bussen. Bij Indisch Monument brengt u de gasten naar hun plaats. U begeleidt de lunch en verricht de noodzakelijke hand- en spandiensten.

Kennis en vaardigheden
U werkt secuur en netjes en kunt omgaan met computers, Windows, Word en Excel etc. U staat de deelnemers telefonisch vriendelijk te woord en bent behulpzaam met de aanmelding. U bent initiatiefrijk en in staat zelfstandig te functioneren.
Hebt u kennis van PR, het schrijven van teksten, vormgeving. Dan bent u ook van harte welkom.
Als gastheer/gastvrouw begeleidt u vriendelijk, maar snel de deelnemers naar hun plaats, in de bussen.
U bent zich bewust van de emoties rond de herdenking.
U bent in staat goed te functioneren onder druk
U kunt de gasten snel verplaatsen als dat nodig is
U kunt incasseren, maar ook zo nodig gepast assertief en snel zijn


Werklocatie
De administratieve taken vinden in principe op het kantoor in Arnhem plaats. Van huis uit werken behoort ook tot de mogelijkheden. De werkzaamheden bij de herdenking vinden in Den Haag plaats.


Beschikbaarheid
Bij de administratieve taken gaat het om beschikbaarheid als dat nodig is en af en toe een dag.
De PR-taken vinden door het jaar heen plaats en vraagt een beperkte inzet.

Voor het gastheerschap dient u beschikbaar op 15 augustus de gehele dag beschikbaar te zijn en een paar dagen ervoor een halve dag voor de instructie.

 

Wat maakt het de moeite waard?
Het mede mogelijk maken van een waardige herdenking die troostrijk is voor velen en die ook nieuwe generaties weet te inspireren. Uw inzet wordt bijzonder op prijs gesteld. U werkt in een goede informele sfeer.

 

Contact
Meer informatie kunt u krijgen bij Marianne Arntz, ambtelijk secretaris, via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.nr. 06 51505688

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.nr. 06 51505688